Foto: NVVR de Wervelkolom

Infoavond bij ZGT

HENGELO - Veel mannen en vrouwen hebben anale klachten en/of ongewild ontlastingsverlies. Toch praten we er weinig over en wordt er vaak een drempel ervaren om naar de huisarts te gaan. Dat is jammer, want er is vaak echt wat aan te doen.

Daarom organiseert ZGT op woensdag 29 januari 2020 een informatieavond voor patiënten waarin een aantal onderwerpen over stoelgangsproblemen worden uitgelicht. Wilt u graag weten hoe ongewild ontlastingsverlies ontstaat en wat er aan te doen is? Of wilt u juist weten waarom de ontlasting moeilijk komt en hoe u dat kunt oplossen? Alle vragen rondom deze onderwerpen worden tijdens deze bijeenkomst besproken.

Voor iedereen
De bijeenkomst start om 19.30 uur en zal plaatsvinden binnen ZGT locatie Hengelo in de Albert Schweitzerzaal (route 0.10). De avond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over oplossingen voor verlies van ontlasting of problemen met de stoelgang. Er zijn geen kosten aan het bezoek van deze bijeenkomst verbonden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze informatieavond via www.zgt.nl/info-ontlastingsverlies. Hier is ook het totale programma van de bijeenkomst te vinden.

Meer berichten
 
Auto zoeker