Foto: Bjorn Keizers

EHBO-cursussen

HENGELO - De komende tijd biedt KNV EHBO Hengelo weer verschillende cursussen aan waarmee u uw kennis en vaardigheden kunt bijspijkeren. Deze cursussen worden georganiseerd in Gebouw "de Spil" aan W. de Clercqstraat 23 in Hengelo.

Op zaterdag 25 januari is er een cursus Eerste Hulp aan kinderen. Deze cursus is speciaal voor ouders, verzorgers, leerkrachten, gastouders, oppasmoeders, overblijfmoeders en begeleiders van verenigingen en sportclubs. De eendaagse cursus duurt van 08.30 tot 17.00 uur en is inclusief reanimatie / AED, verband en hulpmiddelen, lesboek, materialen, examen, koffie/thee en lunch. U ontvangt een diploma van de EHBO Hengelo of van het Oranje Kruis. Totale kosten: 85 euro. Zonder geregistreerd Oranje Kruis certificaat: 75 euro. Regelmatig vindt er op de vrijdagavond een cursus reanimatie / AED plaats. Deze cursus duurt van 19.00 tot 22.30 uur. Inclusief lesboek en materialen bedragen de kosten 25 euro. U ontvangt een certificaat.

Meer weten?
Aanmelden kan via e-mail: cursussen@ehbo-hengelo.nl of de website: ehbo-hengelo.nl. Daar vindt u ook het complete cursusaanbod. Voor meer informatie kunt u bellen met 074-2424466, spreek de voicemail in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Meer berichten
 
Auto zoeker