Techniek leer je bij REMO!

RIJSSEN - Heb jij altijd al interesse gehad voor de techniek of ben je nieuwsgierig welke opleidingen er eigenlijk allemaal zijn? Kom dan naar één van onze open dagen en laat je verrassen door onze mogelijkheden!

Bij REMO kun je terecht voor BBL-opleidingen in metaal, verspanen, mechatronica, elektrotechniek en installatietechniek. We werken samen met het ROC van Twente. Wanneer je kiest voor één van onze opleidingen ga je drie dagen per week aan het werk. De andere twee dagen ben je op ons schitterende praktijkcentrum in Rijssen. Zo leer je het vak in de praktijk en leer je alleen de theorie die je echt in je werk nodig hebt. Je verdient ook nog eens 5 dagen in de week salaris. Na het afronden van jouw opleiding blijf je in dienst van je werkgever, een fantastische baangarantie!

Komend schooljaar starten wij met een gloednieuwe opleiding, Innovatica (BBL 3). Word jij de monteur van de toekomst? Deze opleiding staat in het teken van duurzaamheid en de energietransitie. Hier leer je alles over de nieuwste technieken op het gebied van installatie- en elektrotechniek. Nieuwsgierig? Zet dan 24 en 25 januari in je agenda! Wij zien je graag op ons praktijkcentrum aan de Reggesingel 50 in Rijssen. Wil je nu al vast meer weten? Neem dan een kijkje op onze website: remo-wt.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker