Bijeenkomst NAH Oost

DEURNINGEN - Op 21 januari houdt NAH Oost een bijeenkomst bij Frans op den Bult aan de Hengelosestraat 8 in Deurningen. Het onderwerp van deze bijeenkomst is 'Positief (om-)denken na NAH' en gastspreker deze avond is Bertus Jeronimus, docent aan de Faculteit Gedrag en Maatschappijwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Tijdens deze bijeenkomst zal Bertus Jeronimus een inleiding geven in de algemene waarde van geluk en welbevinden en wat dit specifiek betekent voor mensen die de gevolgen ervaren van niet-aangeboren hersenletsel. Moet je alleen maar slikken en weer doorgaan als je deze gevolgen ervaart, of kun je dit gevoel ook positief beïnvloeden? Tijdens het eerste deel van de avond zal Bertus uitleg geven over ons denkpatroon omtrent welbevinden en zal de theorie onderbouwd worden met praktijkvoorbeelden. Tijdens het tweede deel zal er volop gelegenheid zijn om uw ervaringen te delen en leert u tips en adviezen toe te passen in uw eigen leven. Wees welkom!

Locatie: Frans op den Bult, Hengelosestraat 8, 7561 RT Deurningen (Dinkelland)
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.
U kunt zich vóór 17 januari 2020 aanmelden door het aanmeldformulier via de website www.nah-oost.nl in te vullen of door een mail te sturen naar Petra Baks via administratie@nah-oost.nl. Kosten voor deelname zijn voor mensen met NAH €5,- , betrokkenen €7,50 en professionals €10,-. Graag contant betalen, pinnen is niet mogelijk.

Meer berichten