Foto:

Open Podium Twente biedt talent kansen

HENGELO - Schouwburg Hengelo organiseert dit jaar voor alweer de 17e keer de talentenjacht 'Open Podium Twente', waarbij zowel aanstormend als gevestigd talent de kans krijgt zich waar te maken op een professioneel podium. De hoofdprijs is maar liefst € 2.500,-. De inschrijving voor de voorrondes is geopend.

Voor alle leeftijden en alle theatergenres is plek: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Iedereen met talent voor theater kan meedoen. Wel dienen de deelnemers in Overijssel te wonen óf oorspronkelijk uit Overijssel afkomstig te zijn. Je kunt je als individuele deelnemer of als groep opgeven. Dus wil jij je podiumdroom waarmaken? Grijp dan nu je kans!

Oordeel jury en publiek
Iedere kandidaat treedt in een van de voorrondes op op voor publiek en de jury. De kandidaten strijden zo voor een plek in de halve finale en uiteindelijk de grote finale op zaterdag 16 mei. De voorrondes vinden plaats op zaterdag 14 en zondag 15 maart. De halve finales zijn op zaterdag 18 en zondag 19 april. Tijdens de voorrondes en halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale beoordeelt een 3-koppige vakjury de finalisten en wijst de winnaars aan. Het publiek bepaalt wie de publieksprijzen ontvangen. Alle prijzen voor deze talentenjacht worden beschikbaar gesteld door Businessclub Podion.

Overzicht prijzen
Juryprijzen: de hoofdprijs is € 2.500,- plus de wisselbeker. De nummer 2 wint € 1.000,- en de nummer 3 € 500,-. Daarnaast zijn er publieksprijzen: de hoofdprijs is € 500,- plus de publieksprijsbeker. De nummer 2 wint € 250,- en de nummer 3 € 100,-.

Inschrijving
Het inschrijfformulier en meer informatie is te vinden op www.schouwburghengelo.nl. Vul het formulier volledig in en stuur het vervolgens naar office@schouwburghengelo.nl. Je ontvangt een bevestiging. Inschrijven voor het Open Podium Twente is gratis en is mogelijk tot uiterlijk 15 februari.

Meer berichten