Foto:

Lokaal talent in De Pol

DIEPENHEIM - Talentvolle artiesten uit Diepenheim en omgeving staan zaterdagavond 25 januari op het podium van Cultuurcentrum Herberg de Pol om samen met het publiek één groot muzikaal feest te bouwen: Local Heroes inn de Pol.

De muzikanten van Blue Jays uit het naburige Hengevelde trappen om 20.00 uur de avond af. Na hun optreden op het Diepenheimse muziekfestival Garden Songs, gevolgd door Liedjes in de Herberg, kennen zij inmiddels de weg naar het Cultuurcentrum. Vijf dames, twee heren en een scala aan (semi-)akoestische instrumenten. Samen goed voor een fijne start vol country, rock en americana covers uit de jaren '70 tot nu.

HET & Around 69
Om 21.30 uur volgt de band HET uit Goor. Zoals ze zichzelf omschrijven: een bandje met oude muzikanten in spé. Op geheel eigen wijze, brengen ze nummers uit de jaren '60 en '70, maar ook Nederlandstalige nummers van alle tijden komen voorbij. De bandleden delen de passie voor zingen en muziek maken, het liefst met de gitaar, banjo, mandoline, dwarsfluit en mondharmonica. Geniet, dans, swing en zing mee! Vanaf 23.00 uur bewijst Around 69 dat Hengeveldenaren echte podiumbeesten zijn. Nico Bebseler, Marcel Wolterinck, John ten Heggeler, Marcel Keizer en Jörgen Peerik leveren old school Rock 'n Roll uit de fifties, sixties en seventies. Haal jeugdherinneringen op met onder meer Chuck Berry, de Rolling Stones, The Beatles en Johnny Cash.

Koop kaarten
Tussentijds en nadien draait het Diepenheimse dj-duo Tommas en Joost de lekkerste dansplaatjes om de heupen op los te gooien. Dit wil je niet missen, dus trommel je vrienden op en bestel tijdig je kaartjes via de website van De Pol op: www.herbergdepol.nl/agenda of aan de kassa van Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim.

Meer berichten
 
Auto zoeker