Foto: Leonie Smit

Speciale trainingsclinic voor triatleten

MARKELO - Sportfondsenbad 'De Vijf Heuvels' organiseert in samenwerking met de triatlonvereniging een speciale trainingsclinic voor triatleten. De clinic bestaat uit twaalf trainingen onder leiding van onder andere zweminstructrice Henny Huisken, die zelf een fanatiek triatleet is.

Deze clinic is de ideale voorbereiding op De Hof van Twente Triathlon op 17 mei. Deze wordt dit jaar alweer voor de zesde keer georganiseerd. Net als voorgaande jaren zal dit evenement plaatsvinden in en rondom zwembad 'De Vijf Heuvels' aan Potdijk 5 in Markelo. De clinic is natuurlijk ook een goede voorbereiding op andere triathlons die in de regio worden georganiseerd. In totaal zijn er twaalf trainingen waarin alle aspecten van de triathlon uitgebreid aan bod komen. Het draait niet alleen om zwemmen, ook de fiets- en looptraining komen uitgebreid aan bod en het wisselen tussen de disciplines. De deelnemers worden daarbij begeleid door verschillende gespecialiseerde trainers en ervaren triatleten. Een betere training/voorbereiding is er niet! U kunt zich voor de clinic inschrijven bij de receptie van het zwembad. Kijk op www.hofvantwentetriathlon.nl voor informatie en inschrijving.

Trainingsdata
De trainingen vinden plaats op de zaterdag van 12.30 tot 14.00 uur bij 'De Vijf Heuvels'. Kosten: € 72,50, te betalen bij inschrijving aan de receptie van het zwembad. Bent u reeds in het bezit van een magneetkaart, neem deze dan mee. Inschrijven kan nog tot en met de eerste training op 22 februari. De overige data zijn: 29 februari, 7, 14, 21 en 28 maart, 4, 11, 18, 25 april, 2 en 9 mei. Als u een keer verhinderd bent, is inhalen mogelijk tijdens de reguliere triathlontraining op maandag van 20.00 tot 20.45 uur (of op vrijdag, 17.45 tot 18.30 uur tijdens SwimFit). Bij inschrijving in januari/februari geldt een actie: u krijgt gratis twee extra trainingen voor de maandag en/of de vrijdag.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de clinic neemt u contact op met Henny Huisken via hennyhuisken58@gmail.com of het algemene telefoonnummer van het zwembad: 0547-361794. Het hele jaar door worden er triathlontrainingen gehouden, kijk even op www.zwembaddevijfheuvels.nl.

 

Meer berichten