Foto:

Kinderen leren van ingenieurs bij Oyfo

HENGELO - Op zaterdag 25 januari organiseert KIVI regio Oost samen met Oyfo Techniekmuseum de KIVI Techniekdoemiddag voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Samen met de ingenieurs van KIVI gaan ze aan de slag met technische opdrachten.

Deze middag krijgen kinderen de kans om meer te weten te komen over het werk van een ingenieur. Ze kunnen alle mogelijke vragen stellen. De technische opdrachten zijn gebonden aan de leeftijd van de kinderen: ze maken een Krabbelkopje, een Blik met Heimwee, een Zonnezweefmolen of een Elektrische Ventilator. De middag is van 13.15 tot 15.45 uur.

Kosten en aanmelding
De kosten voor deelname bedragen € 3,50 per kind, inclusief materiaal, een glaasje drinken én rondkijken in het museum. Ouders betalen de reguliere toegangsprijs voor het museum à € 8,00. Aanmelden kan tot 24 januari door een bericht te sturen naar elfride.dijkstra@kivi.nl. Vermeld voornaam, achternaam en leeftijd van het kind. Toegang alleen mogelijk met een bevestiging van deelname. Het Oyfo Techniekmuseum vindt u aan Industriestraat 9 in Hengelo.

Over KIVI
KIVI staat voor Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Het is de beroepsorganisatie van ingenieurs in Nederland. Het instituut ondersteunt ook technische studenten en probeert op allerlei manieren een bijdrage te leveren aan een beter milieu en een betere wereld. Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten even op www.kivi.nl of op www.oyfo.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker