Foto:

Easyslim.nu: veel meer dan afvallen met apparaat

HENGELO - Inmiddels hebben al veel mensen hun weg gevonden naar een van de afslankstudio's van Easyslim.nu. Deze landelijke franchiseformule bestaat bijna 5 jaar en wordt geleid door de bevlogen eigenaar Karin Hut.

Ook in Hengelo zit een studio van de afslankhit. Suzan is heel blij dat ze 2 jaar geleden heeft besloten om een eigen studio te openen. "Dagelijks zie ik mensen gelukkig en stralend de deur uitlopen, dat is toch prachtig?", vertelt Suzan "Natuurlijk is het ook hard werken en maak ik vaak lange dagen maar het is het allemaal waard als je weer een klant geholpen hebt zijn streefgewicht te bereiken", aldus een enthousiaste Suzan.

Wat is Easyslim.nu?
Middels een zeer geavanceerd apparaat trainen we de spieren en zorgen we dat vet uit de cel gaat. Ook werkt het apparaat zeer goed tegen cellulite en een slappe huid. Sommige mensen komen om af te slanken maar er zijn er ook veel die van hun slappe vel af willen omdat ze bijvoorbeeld al veel zijn afgevallen. Ook mensen die een hekel hebben aan sporten zijn kind aan huis bij deze formule. Het is niet alleen het apparaat wat de formule zo succesvol maakt: een eigen maaltijdmix, een uniek eigen kookboek, voedingstips en een stuk psychologie maken Easyslim.nu tot een unieke ervaring. Er wordt gekeken naar de wens van de klant en wat daarvoor nodig is.

Zou het voor jou ook werken?
"We maken voor iedereen een voedingsplan wat bij iemand past en iemand kan volhouden. De een wil het rustig aan doen en de ander heel snel. Je bepaalt dus zelf het tempo waarin je afslankt, vertelt Suzan enthousiast." Verder werkt het apparaat met ultrasound wat onder andere het vet uit de cel haalt en zorgt dat het stofwisselingsmetabolisme wordt verhoogd. Deze combinatie, samen met de tips geven bijzonder snelle resultaten: Ook bij mannen en 65-plussers! Hoe mooi is dat? 2020 goed beginnen? Eerst zien dan geloven? Natuurlijk! Maak nu kennis met Easyslim.nu en boek een intake en proefbehandeling met €50 korting. Is er niet gelijk 4 cm af, betaal je niets. Nu voor €39 (normaal €89)

Maak kennis
Easyslim.nu Hengelo is gevestigd aan de Hamerstraat 10. Bel met: 06- 16 54 53 35. Of boek zelf in via www.easyslim.nu

Meer berichten
 
Auto zoeker