Foto:

Heracles werkt in Spanje toe naar hervatting Eredivisie

ALMELO - Onder de Spaanse zon werkt Heracles Almelo deze week toe naar de hervatting van de competitie. De ploeg van trainer Frank Wormuth is afgelopen zaterdag afgereisd naar Cadiz en vliegt vrijdag weer terug naar Nederland.

In Zuid-Spanje traint de selectie van Heracles Almelo niet alleen, ook worden er oefenwedstrijden gespeeld. Tegenstanders zijn Borussia Mönchengladbach (Duitse Bundesliga) en FC Sion (Zwitserse Super League). Vrijdag keert de ploeg terug naar Almelo. Dan hebben Frank Wormuth en zijn spelers nog ruim een week om zich voor te bereiden op de uitwedstrijd tegen FC Emmen, waarmee de Eredivisie wordt hervat. Dat duel wordt gespeeld op zondag 19 januari.

Volgende krachtmeting
Drie dagen na het treffen tegen FC Emmen wacht al de volgende krachtmeting voor Heracles Almelo. Op woensdag 22 januari speelt de ploeg tegen Vitesse in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. De zaterdag daaropvolgend komt Feyenoord naar Erve Asito in speelronde twintig van de Eredivisie.

Kaarten
Kaarten voor Heracles Almelo - Vitesse en Heracles Almelo - Feyenoord zijn te koop via heracles.nl/tickets of in de FanServiceShop van Heracles Almelo op Erve Asito. Mag Heracles ook weer rekenen op uw steun?

Meer berichten
 
Auto zoeker