Foto:

Wolwinkel De Breifiets viert jubileum met mooie acties

HENGELO - De Breifiets in Hengelo bestaat vijf jaar! De veelzijdige wolwinkel van Ellen Buijvoets viert dit jubileum met leuke kortingsacties.

De Breifiets opende op 9 januari 2015 haar deuren. "Er was echt een gebrek aan leuke handwerkwinkels in Hengelo. Toen ik mijn baan verloor in de kinderopvang, besloot ik om de winkel te openen. Vroeger heb ik een opleiding gevolgd tot handwerkjuf, dus ik heb altijd al veel passie gehad voor het handwerk". Inmiddels heeft De Breifiets een trouwe groep klanten, jong en oud, op weten te bouwen.

Breed assortiment
In de winkel vindt u alles op het gebied van breien, haken, weven en borduren. Passend bij de nieuwste trends; want er komt ieder seizoen veel nieuws op de markt. "Zo zie je dat duurzame, ecologische garens steeds populairder zijn. Er is steeds meer vraag naar bijvoorbeeld gerecycled garen en fabrikanten springen er echt op in." De Breifiets verkoopt een breed assortiment garens in alle kleuren, vele merken en gebruiksdoelen. Daarnaast is er een breed assortiment bijbehorende items van naalden tot borduurpakketten voor jong en oud, maar ook fournituren voor de naaihobbyist.

Leuke acties
Om het jubileum te vieren heeft De Breifiets momenteel een opruiming met vele leuke koopjes. Bij besteding van minimaal 30 euro ontvangt u een gratis patronenboek.

Ervaar de garens
Hoewel De Breifiets een eigen webshop heeft, gaat niets boven het zelf voelen en zien van de producten. De garens zijn immers allemaal nét even anders. De kleur kan in het echt mooier zijn of juist tegenvallen. En hoe zacht het is, moet je echt zélf ervaren. De Breifiets helpt u graag met het vinden van passend garen voor uw project.

Workshops en meer
De Breifiets organiseert regelmatig leuke workshops en cursussen. Zo start op 28 januari de cursus 'leren breien' en op 3 maart de cursus 'leren haken'. Deze is zeer populair bij een jongere doelgroep; zij raken geïnspireerd door internet en willen graag leren haken. Daarnaast is er elke vrijdagochtend het brei- en haakcafé, van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname kost 2,50 euro, inclusief koffie en thee.

Kom langs!
De Breifiets is gevestigd aan de Wetstraat 33 in Hengelo. Geopend dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie en de webshop op: www.debreifiets.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker