Optocht Veldzijde
Optocht Veldzijde

Optocht Kindercarnaval in Delden

DELDEN - Over enkele weken is het weer zover; het kindercarnaval van Delden komt er weer aan. Op zaterdag 8 februari zal weer een leuke optocht gehouden worden. Een bonte stoet van grote en kleine praalwagens, verenigingen, loopgroepen én vrolijk uitgedoste kinderen, veelal met een versierde step, fiets of kar, trekt tijdens de grootse kinderoptocht weer voorbij.

Ook dit jaar roept de organisatie iedereen op om mee te doen tijdens de grote carnavalsoptocht in Delden op zaterdag 8 februari. Alle groepen, met of zonder wagen, klein of groot, zijn van harte welkom. Nadien vindt er voor alle kinderen een fantastisch feest plaats in Eetcafé de Burgemeester met optredens van Circus Caroly, Deldense dansmarietjes en DJ Jelmex. Dit jaar is het thema voor het kindercarnaval 'Te land, ter zee & in de lucht' en het is natuurlijk helemaal fantastisch als jullie wagen dit thema draagt. Uiteraard zijn ook andere wagens met andere thema's van harte welkom. Voor de mooiste wagen/loopgroepen stelt de Stichting Kindercarnaval Delden fantastische prijzen beschikbaar.

Aanmelden
Dus geef je op met je voetbal-, handbal-, tennis-, zwem-, volleybal-, korfbal-, basketbal, badminton- , carnavals-, schutters- of buurtvereniging. Natuurlijk zijn families, vriendengroepen of andere loopgroepen en wagens ook van harte welkom! Bel voor informatie met met Stichting Kindercarnaval Delden, Thijs Wiegerink, 06 – 12 46 39 93 of zie Facebook: facebook.com/KindercarnavalDelden.

Meer berichten
 
Auto zoeker