Foto: HvN

De kerstboom kan de deur uit!

HENGELO- We zijn begonnen aan een nieuw jaar en een nieuw decennium, en dus laten we het oude achter ons! Ook de kerstboom kan weer even opgeborgen worden. Voor wie een echte kerstboom in huis had afgelopen kerst is er de mogelijkheid om deze op te laten halen door Twente Milieu.

Voor wie besluit om de kerstboom niet de rest van het jaar in de tuin te laten bivakkeren komt Twente Milieu vanaf maandag 6 januari de kerstboom graag ophalen. Hiermee wordt illegale dump hopelijk voorkomen en kunnen de bomen op een duurzame manier worden ingezameld. Vanaf komende week begint Twente Milieu aan deze klus in heel Hengelo. De speciale "kerstbomenronde" heeft een eigen planning per wijk. Wie de Twente Milieu app op smartphone of tablet heeft kan in de afvalkalender bekijken wanneer de kerstbomen voor hen worden ingezameld. De planning is ook te vinden op de website van Twente Milieu: www.twentemilieu.nl/hengelo.

Er zijn geen kosten verbonden aan het laten ophalen van de kerstboom. Wie gebruik wil maken van deze dienst kan de kerstboom achterlaten op dezelfde plek waar normaal gesproken de containers worden geplaatst voor leging. Voor bewoners van hoogbouw geldt dat kerstbomen mogen worden verzameld aan de kant van de doorgaande weg bij hun complex.

Meer berichten
 
Auto zoeker