Voel je op en top vrouw in een jurk!

Waar vroeger vrouwen alleen maar rokken en jurken droegen, draagt tegenwoordig menig vrouw alleen nog maar broeken. Totdat er een speciale gelegenheid zich aandient. Wanneer een uitnodiging voor bijvoorbeeld een bruiloft op de mat valt of met de feestdagen in december in het vooruitzicht, gaan velen toch shoppen voor een rok of jurk.

Sommige jurken, zoals the little black dress, zijn tijdloos. Door deze te combineren met steeds weer andere accessoires zie je er steeds weer anders uit. Een keertje investeren hierin is dan ook een echte aanrader, want je kunt er zo veel plezier van hebben. Andere damesjurken zijn meer aan trends onderhevig. Elk jaar en elk seizoen veranderen de modekleuren en de dessins.

Vrouwelijke vormen
Maar laten we even eerlijk tegen elkaar zijn. Je voelt je toch echt vrouwelijk wanneer je een jurk draagt? Het juiste model zorgt er zelfs voor dat je jouw pluspunten kunt benadrukken en de iets mindere punten mooi kunt verdoezelen. Iets een buikje? Geen probleem! Kies jurken in een A-lijn model, matte en soepelvallende stof en verticale lijnen zijn ideale middelen om dat buikje te verbergen. Ook grote of kleine borsten zijn absoluut geen belemmering als je een jurkje wilt dragen. Het decolleté benadrukken met ruches en glitters bij een grotere cupmaat is niet aan te raden. Bij een kleinere omvang is dat dan juist weer wel mogelijk. Problemen met je lengte? Ook daarvoor zijn schitterende jurken te vinden.

Keuze in overvloed
Een keuze maken bij Sans, met een ruime collectie dameskleding is absoluut geen kwelling. Of je nu op zoek bent naar een damesjurk voor een speciale gelegenheid, kleding voor de vrije tijd of gepaste kleding voor op het werk, je slaagt er zeker.  Neem de tijd voor het aanschaffen van een nieuw kledingstuk of volledige garderobe. Iets langer erbij stilstaan voorkomt een miskoop en maakt dat je plezier hebt van jouw aankoop.

Meer berichten
 
Auto zoeker