Foto:

W.S.V. Tempo DMG organiseert weer drie winterwandeltochten

MARKELO - Ook in 2020 organiseert W.S.V. Tempo DMG drie winterwandeltochten en dit jaar is dat alweer voor de 29e keer. De eerste van de drie wandelingen van 2020, zal plaatsvinden op 5 januari. Deze wandeling start tussen 10.00 en 12.30 uur vanaf Herberg de Pot, Potdijk 9 te Markelo.

De wandelingen zijn een goed begin van het nieuwe jaar. En iedereen kan hieraan meedoen, want er kan gekozen worden uit wandeling met een afstand van 5, 10 en 15 kilometer. De routes voeren voornamelijk over de Herikerberg en Elsen-Herike. De route gaat veel over zandwegen en bospaden en is daardoor niet goed geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn. Voor de langere afstanden, 10 en 15 kilometer, is er een rustplek ingericht bij Autobedrijf Scholten Markelo B.V. waar de keukenbrigade klaar staat met de welbekende snert, worst, broodjes, koffie etc. Hier is geen pinbetaling mogelijk. Graag voor 16.30 uur weer afmelden.

Deelnemen
Voor deelname zijn de kosten 3,50 euro per persoon. Leden van KWBN ontvangen 1,- euro reductie. Voor kinderen tot 14 jaar geldt ook een gereduceerd tarief. Zij betalen slechtst 1,- euro voor deelname. Ook de betaling hiervan kan alleen met contant geld, pinbetaling is niet mogelijk.Voor verdere informatie, reglement en veiligheidsplan verwijzen we naar: www.wsvtempodmg.nl. Voor meer informatie kan ook per e-mail contact worden opgenomen: wandelenmettempo@outlook.com.

Reserveert u ook al 2 februari en 1 maart in uw agenda. Op die data staan de volgende wandelingen gepland.

Meer berichten