Foto:

Twee thuiswedstrijden Heracles Almelo in slechts vier dagen tijd

ALMELO - Heracles Almelo speelt in vier dagen tijd twee wedstrijden op het eigen Erve Asito. Eerst is komende zondag FC Utrecht te gast, in de zeventiende speelronde van de Eredivisie. Daarna is FC Dordrecht op woensdag de tegenstander in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker.

FC Utrecht is de enige club waartegen Heracles Almelo dit seizoen nog niet heeft gespeeld. Na het duel tegen de ploeg van trainer John van de Brom is het Eredivisieseizoen halverwege. Bij FC Utrecht staan oud-Heraclieden Justin Hoogma en Adrián Dalmau onder contract. In Almelo spelen oud FC Utrecht spelers Jeff Hardeveld en Cyriel Dessers. De spits staat nog altijd aan kop in het topscorersklassement.

Tweede duel
Woensdag hoopt Heracles Almelo zich ten koste van FC Dordrecht te plaatsen voor de achtste finale van het TOTO KNVB Bekertoernooi. De Almeloërs bereikten de tweede ronde door eind oktober met 4-3 te winnen van RKC Waalwijk.

Kaarten
Kaarten Heracles Almelo – FC Utrecht vanaf 16,50 euro. Voor Heracles Almelo – FC Dordrecht zijn er kaarten al voor 2,50 euro. Kaarten zijn te koop via heracles.nl/tickets. Supporters die nu een halve seizoenkaart bestellen mogen gratis naar beide duels. Een halve seizoenkaart is verkrijgbaar vanaf 99,50 euro via heracles.nl/seizoenkaart en in de FanServiceShop.

Meer berichten
 
Auto zoeker