Foto:

Het Sportgala Borne, Special Edition 2019

BORNE - Op 25 januari 2020 vindt het Sportgala Borne, Special Edition 2019 plaats in sportcomplex 't Wooldrik.

Het gala zal tijdens deze Special Edition omlijst worden met een prachtige show door GyMusic Productions, waarbij gymnastics en livemuziek elkaar ontmoeten. Tijdens de show worden optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport gecombineerd met verrassende muzikale arrangementen. Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer wordt een orkest en combo samengesteld van muzikanten uit heel Nederland en van het Stedelijk Orkest Borne.

Een podium voor sport
Het sportgala biedt alle sportverenigingen een podium om hun eigen sport, talenten én de vereniging onder de aandacht te brengen. Tijdens het sportgala worden de mooiste sportmomenten en beste prestaties van sporters en sportteams uit Borne getoond in de categorieën talent, jeugdsportploeg sportvrouw, sportman en sportploeg.

Organisatie
De commissie Sportgala organiseert het dit jaar samen met Gymusic productions, de werkgroep alternatieve financiering 't Wooldrik, Borne Sport en Stedelijk Orkest Borne. Vanwege deze speciale editie zijn er dit jaar kaartjes te koop voor 10,- euro per persoon en deze zijn te verkrijgen via het Kulturhus. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Sportgala Borne, Special Edition 2019, genomineerden en nog veel meer nieuws? Volg dan op www.facebook.com/Sportgalaborne.

Meer berichten
 
Auto zoeker