Kom zaterdag gratis knutselen bij BAUHAUS

HENGELO - Op zaterdag 14 december organiseert BAUHAUS een gezellige knutseldag voor de kinderen in de vestiging aan het Plein in Hengelo.

De Kids Club is van 10 tot 16 uur en helemaal gratis. Tijdens deze Kids Club gaan de kleine knutselaars een leuke pinguïn beschilderen. Met het ledlampje erin wordt het een sfeervol kerstlichtje. Leuk voor op de kersttafel, of op je kamer. Intussen kunnen papa of mama een rondje doen door het bouwcentrum. Is die van jou ook een enthousiaste klusser? Kom dan zaterdag naar Bauhaus en zoek een mooi plaatsje uit.

Kidsclub
De kidsclub is een initiatief van Bauhaus om een aantal keer per jaar workhops te geven aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Jong geleerd is oud gedaan immers. Tijdens elke kidsclub komt er een ander thema aan bod en kunnen de kinderen lekker creatief aan de gang. Zo maken ze een klok, of een vogelhuisje voor in de tuin, of zoals nu een sfeervol winterlampje. De kidsclub is van 10 tot 16 uur en de toegang is vrij. Je hoeft je niet aan te melden. Voor alle materialen en begeleiding wordt gezorgd door Bauhaus! Want Bauhaus is meer dan een bouwmarkt! Kijk voor meer informatie op nl.bauhaus/kidsclub

Meer berichten
 
Auto zoeker