Foto:

Bezoek de kerstman en help een goed doel

HENGELO - U heeft het wellicht gehoord: de Hengelose Gehandicapten Ontspannings Vereniging 'De Samenloop' moet voortaan 5.000 euro per jaar betalen voor het gebruik van hun 'jachthuis', waar zij eerder slechts de onderhoudskosten droegen. Voor een kleine club van maar 35 leden is dat onmogelijk. Daarom komen ze in actie om geld in te zamelen.

U kunt tegen de kerstdagen de kerstman bezoeken in zijn prachtige huis aan het Bartelinkslaantje 21 in Hengelo (parkeren kan in de Paul Pellastraat). U kunt met uw kinderen de kerstman privé spreken en zij krijgen natuurlijk een cadeautje. De kerstman zal heel bijzondere geheimen vertellen en laten zien tijdens het bezoek! Voor één kind kost dit 8 euro, een bedrag waarmee de HGOV enorm wordt geholpen. Voor elk volgend kind van hetzelfde gezin betaalt u slechts 5 euro. Het geld kan contant betaald worden bij de deur. Zo maakt u een unieke ontmoeting mee, ontvangen de kinderen een cadeau en steunt u de gehandicaptenclub. Als dat geen kerstgedachte is!

Minikerstmarkt
Rondom het huis van de kerstman is er een minikerstmarkt. Kinderen kunnen springen op springkussens, bij kraampjes kunt u warme chocolademelk, Glühwein en wat leuke spullen kopen en u kunt uzelf fotograferen in een echte sneeuwbol. Leuk als kerstkaart. Kom daarom gezellig langs! De kerstman kan worden bezocht op vijf momenten vanaf 16.00 uur. U kunt zelf een voorkeurstijd en -dag aangeven. Het huis is open op zondag 15 december, vrijdag 20 december, maandag 23 december en kerstavond dinsdag 24 december.

Steun de actie
Red de HGOV en doe mee aan deze ludieke hulpactie. Stuur een e-mail met de namen van de kinderen en het gewenste moment naar info@hethuisvandekerstman.nl. U ontvangt meteen een bezoektijd.

Meer berichten