Foto:

Batterij Specialist en Onderdelenhuis Hengelo

HENGELO - Al jaren uw specialist aan de Torenlaan 14 te Hengelo op het gebied van autoaccu's, motoraccu's, het reviseren van fietsaccu's, gereedschap accu's, speciale lithiumbatterijen als ook heftruck- en golfkaraccu's.

Autoaccu's worden gratis getest, gemonteerd en auto's met een start/stopsysteem worden na het vervangen van een nieuwe accu gratis uitgelezen. Alle motoraccu's hebben wij op voorraad. Fietsaccu's worden in onze werkplaats gereviseerd. Bij heftruckaccu's komen wij alles opmeten en testen. Hierbij worden geen voorrijkosten gerekend. Een jaar na het plaatsen van nieuwe heftrucaccu's vindt een gratis keuring en reiniging plaats.

Uitstekende service
Volgens Raymond Korte, grondlegger van Batterij Specialist en Onderdelenhuis Hengelo is aftersales die geboden wordt een meerwaarde voor de klant. "Sinds 6 jaar zijn wij ook úw onderdelenhuis. Stofzuigerzakken, sleutelservice, verlichting, elektra, fietsonderdelen en kleine huishoudelijke reparaties, waar specialisme, kwaliteit en service uitgedragen wordt. In deze tijd waar online kopen veel terrein wint, winnen wij terrein door onze service, specialisme en natuurlijk de kwaliteit. U bent van harte welkom in onze winkel waar wij onder genot van een bakkie u graag vertellen wat wij voor u kunnen betekenen." Een unieke diversiteit onder één dak, aan de Torenlaan 14. Laat ons úw specialist zijn!

Meer berichten
 
Auto zoeker