Foto:

Zitten in Stilte

HENGELO - Zoals elke 2 weken is er aanstaande zaterdag 30 november de tweewekelijkse zitmeditatie in Spiritueel Centrum ''De Dansende Os'' aan de Schalkburgerstraat 28 in Hengelo.

Deze zitmeditatie is een laagdrempelige voorziening voor alle beoefenaars van zitmeditatie. Iedereen is welkom, ongeacht traditie, achtergrond, ervaring of levensbeschouwing. Zij faciliteren de mogelijkheid tot zitten in stilte en hanteren een vrij sober format zonder religieuze teksten, spirituele rituelen of symbolen.

Programma
Op zaterdagochtend worden drie meditatierondes gehouden. De eerste start met inloop om 08.15 uur en dan meditatie van 08.30 tot 09.30 uur. Hierna volgen meditatierondes van 09.45 tot 10.45 en van 11.00 tot 12.00 uur.

Iedereen welkom
Voor wie wil is het mogelijk om een deel van de ochtend bij te wonen. Tijdens de pauzes is de deur voor in-/uitstroom geopend. Er zijn voldoende zitbankjes van verschillende hoogte, neem eventueel wel je eigen zitkussen of zitbankje mee. Deelname kost 6,50 euro, inclusief koffie, thee en koekjes. Deelname voor 1 uur meditatie kost 4 euro. Als je regelmatig komt, kun je ook vooruitbetalen.

Meer berichten
 
Auto zoeker