Foto:

Collectieve zorgverzekering

HENGELO - De gemeente Hengelo biedt inwoners met een laag inkomen ook komend jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering via Menzis. Hiermee profiteren zij van een uitgebreide dekking, compleet met meeverzekerd eigen risico bij de meest uitgebreide polis. En: tegen een gunstige prijs waarbij de gemeente meebetaalt aan uw polis.

De collectieve zorgverzekering is een passend middel voor de gemeente en verzekeraars om minima toch een passende dekking te bieden die ook nog eens betaalbaar is. De ervaring leert dat het ook vaak gaat om een groep die juist wat meer medische zorg nodig heeft. De collectieve verzekering is een goed middel om deze kosten binnen de perken te houden voor een kwetsbare groep.

De polis
De gemeente Hengelo biedt in samenwerking met Menzis drie GarantVerzorgd polissen aan, naar wens aan te vullen met aanvullende tandartsverzekering. Zo is er altijd een pakket dat bij de inwoner past. U betaalt altijd als basisverzekering 116,85 euro per maand. Hierbij komt dan de aanvullende GarantVerzorgd-dekking en een eventuele tandartsverzekering. In het goedkoopste geval bent u dan 116,85 + 6,32 (GarantVerzorgd 1) + 10,46 euro (GarantTandVerzorgd 250) kwijt. Een totale prijs dus van 133,63 euro. Bij de meest uitgebreide dekking (GarantVerzorgd 3 en GarantTandVerzorgd 750) is het totaalbedrag dan 184,04. Bij deze polis is dan ook uw eigen risico meeverzekerd.

Advies
Bel voor advies met de overstapcoach van Menzis op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 19.00 uur bellen met 088 - 222 40 80.

Bijeenkomsten
Er worden ook nog informatiebijeenkomsten gehouden. Woensdag 4 december van 09.00 tot 14.00 uur in de bibliotheek in Hengelo en 10 december van 09.00 tot 12.00 uur in kulturhus Borne.

Meer berichten
 
Auto zoeker