Foto:

Hengelo wordt slimmer met: Edith Westendorp

Ik ben Edith Westendorp en geef in de maand december twee kookworkshops voor wie graag heerlijke ideeën wil opdoen voor de feestdagen.

Op 9 december geef ik de workshop 'Kerels koken Kerst' en op 10 december 'Hapjes voor de Feestdagen'. Naast docente bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf.

Met de feestdagen in het vooruitzicht zijn nieuwe recepten natuurlijk van harte welkom! Iedereen wil met de feestdagen graag uitpakken. Mannen ook! Juist met de feestdagen is het voor mannen hét moment om de keuken in te gaan. In de workshop 'Kerels koken Kerst' maak je heerlijke gerechten voor een gezellig kerstdiner thuis. Je krijgt recepten voor zowel voor-, hoofd- en nagerechten en ook de bijgerechten ontbreken niet. Je leert hoe je een 3-gangen kerstdiner kunt maken zonder stress! Daarvoor krijg je veel tips voor planning en presentatie. Geef je snel op want dit jaar koken de kerels met kerst!" De workshop 'Hapjes voor de feestdagen' is voor iedereen een aanrader. Je doet veel inspiratie op. Lekkere hapjes met vis, vlees en groente en gezellige borrelplanken. Snel te maken, goed van tevoren te bereiden en niet moeilijk. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de presentatie, want het oog wil ook wat!

Edith Westendorp

De Volksuniversiteit Hengelo biedt gedurende het jaar diverse leuke, leerzame cursussen en workshops aan voor diverse doelgroepen. Kijk voor het actuele cursusaanbod voor de komende tijd ook op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten