Foto:

Gratis box helpt bij energiebesparing

DELDEN - Huurt u een woning van Wonen Delden en heeft u nog geen Energiebespaarbox ontvangen? Haal deze dan af aan de Langestraat 61b op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.

In het kader van 100 jaar Wonen Delden, vond begin november een feestelijke avond plaats met als thema 'Duurzaam Wonen'. Veel huurders namen die avond de waardevolle Energiebespaarbox al in ontvangst. "In de box zitten allerlei 'plug & play' producten die maken dat je direct energie bespaart", vertelt Gerrie Folbert. "Ook in de weken daarna kwamen vele huurders hun cadeau namens Wonen Delden ophalen bij ons aan de balie. Maar er staan ook nog een heleboel boxen te wachten op hun toekomstige eigenaar. En dat vind ik jammer, want de inhoud is echt praktisch en leuk."

Belangrijk thema
Energiebesparing en bewust omgaan met energie zijn belangrijke doelstellingen anno 2019. Woningcorporaties investeren zelf ook veel om woningen duurzamer te maken, maar uiteindelijk valt het grootste rendement nog altijd te halen door huurders zelf bewust te maken van hun energieverbruik.

Meer berichten