Foto:

Schoonheidssalon gaat kunst exposeren

HENGELO - Sinds 1 september heeft schoonheidssalon Zenn haar deuren geopend aan de Industriestraat 60 te Hengelo. De royale ontvangstruimte is hierbij ingericht als expositieruimte, waar aansprekende en talentvolle kunstenaars hun werk tentoonstellen.

De eerste exposant is Paul Eertman, kunstschilder en fotograaf uit Ootmarsum. Paul is een kunstenaar die de natuur en het leven als inspiratiebron heeft. Waar hij dit eerst uitdrukte in krachtige, kleurrijke schilderijen, geeft hij dat nu steeds meer weer in de fotografie. Hij vindt het prachtig om de verstilling van dat ene moment vast te leggen en dat het liefst in zwart wit.

U bent welkom
De expositie van Paul is te bezichtigen tot 31 januari 2020. U kunt te allen tijde binnenlopen in deze nieuwe galerie in Hengelo, de openingstijden zijn op ma-wo-do van 9.00 – 18.00. Vrijdags van 9.00 – 13.00.

Mooie samenwerking
De samenwerking tussen ondernemers en kunstenaars is niet nieuw, in Enschede zijn al meerdere bedrijven die dit combineren. Zenn hoopt op deze manier ook in Hengelo kunst meer onder de aandacht te brengen. "En natuurlijk hoop ik ook op een leuke wisselwerking", voegt onderneemster Esther Risseeuw toe. Eind januari exposeert Irene Delnoy uit Enschede op deze bijzondere locatie.

Meer berichten
 
Auto zoeker