Foto:

Meeting people, making business

ENSCHEDE - Op 5 november vond in de Grolsch Veste het Ondernemersevent van De Netwerkvloer plaats. Op deze dag presenteerden bedrijven en organisaties zich aan elkaar en de vele bezoekers. Voor zowel de bedrijven en organisaties als de bezoekers was het event een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken met elkaar. Want De Netwerkvloer heeft inmiddels wel aangetoond dat netwerken loont.

Het netwerken moest natuurlijk zelf gedaan worden, maar De Netwerkvloer ondersteunde hierbij door bijvoorbeeld bedrijven met elkaar in contact te brengen. Al met al bleek het Ondernemersevent weer laagdrempelig te zijn en heerste er een goede sfeer. Deze ingrediënten maakte het event voor ondernemers een succes. Opdrachten, zakelijke afspraken en warme leads waren dan ook het resultaat van dit gebeuren. Maar ook het opdoen van nieuwe contacten en relaties dat zowel expliciet als impliciet het zakelijk succes voor iedere ondernemer zal bevorderen. Het event voldeed in ieder geval aan de slogan van De Netwerkvloer: 'Mensen ontmoeten en zaken doen'.

Meedoen
Op 9 juni 2020 gaat het Ondernemersevent op herhaling in de Grolsch Veste. Wanneer u geïnteresseerd bent in een eerder event of in een andere regio dan kunt u ook deelnemen op 14 januari bij Van der Valk Hotel Zwolle, op 7 april bij Van der Valk Hotel Apeldoorn. Ook zal er nog een Ondernemersevent zijn in De Johan Cruijff Arena in Amsterdam, maar daarvan is de datum nog niet bekend. Ga voor meer informatie of direct aanmelden naar www.denetwerkvloer.nl/deelnemen

Meer berichten