Foto:

Nieuwe campagne promoot de bus dit najaar

TWENTE - De gemiddelde Twentenaar reist veel per fiets en veel per auto. Maar de bus is bij veel mensen nog een relatief ondergschoven kindje qua het vervoersaanbod. Om meer mensen op een positieve manier kennis te laten maken met de bus organiseert Twents, onderdeel van Keolis, een nieuwe promotiecampagne.

De campagne is er een met een knipoog. Onder de noemer 'De bus is zo gek nog niet' worden potentiële reizigers verleid om eens de bus te pakken. Zo kan een student in de bus nog droog leren voor een toets, terwijl hij op de fiets nat zou worden én een boete krijgt voor appen op de fiets. Voor de vaste auto-forens is de bus ook efficiënt: klap je laptop uit en je kunt al werken vanaf de bushalte. De video's, die de aftrap voor de campagne hebben ingeluid, zijn op het officiële YouTube account van Keolis te zien en worden onder andere via social media getoond aan reizigers. In de nieuwe campagne wordt er in drie verschillende video's met een dikke knipoog ingespeeld op de voordelen die de bus verschillende doelgroepen kan bieden in vergelijking met de auto en de fiets. De bus biedt dus voor iedere reiziger zo zijn eigen voordeel. Oftewel, eigenlijk is de bus zo gek nog niet!

Voordeelactie
Om reizigers te verleiden het ov eens uit te proberen heeft Twents als onderdeel van deze campagne een aantrekkelijk probeeraanbod. Van 18 november t/m 15 december 2019 kun je in de bus voor slechts € 5,- een Herfst Dagkaart pinnen op vertoon van een kortingsvoucher. Zie: www.twents.nl/acties.

Meer berichten