Foto:

Borhave wint derby tegen DSVD opnieuw, nu met 23-21

BORNE - Spanning, veel toeschouwers en sportieve rivaliteit, alles wat handbal aantrekkelijk maakt. Afgelopen weekend kwam Borhave succesvol in actie tegen DSVD.

De Twentse derby, de eerste wedstrijd in al weer de tweede seizoenshelft. Het was vol in Borne ook al viel de wedstrijd samen met de voetbalinterland. Het was als vanzelfsprekend spannend tussen de twee ploegen die elkaar uitstekend kennen en tussen spelers die buiten de wedstrijd vrienden zijn. Gezonde rivaliteit dus.

Moeizame start
De wedstrijd kende een moeizame start, de ploegen hielden de stand in balans tot 3-3. Hierna nam de thuisploeg het initiatief en sloeg een gaatje van twee doelpunten. DSVD kwam weer terug tot 6-6 en later tot 9-9. Opnieuw nam Borhave afstand met drie punten, die voorsprong ging mee de rust in 13-10. Vermeldenswaard is de treffer die Daphne Stegink Nijenhuis maakte (foto), het eerste doelpunt na haar rentree.

Komend duel
Borhave speelt komende zaterdag 23 november om 19.00 uur in en tegen Venlo. Zondag 8 december om 13.30 uur staat vervolgens in 't Wooldrik de wedstrijd tegen promovendus Volendam op het programma.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>