Magnesiumdag bij DA drogisterij Mensink

Foto:

HENGELO - DA drogisterij Mensink organiseert op donderdag 28 november een speciale themamiddag over het belang van magnesium. Dit mineraal is betrokken bij meer dan 325 processen in het lichaam en het heeft dan ook een grote invloed op veel aspecten.

Door de jaren heen zijn er vele onderzoeken verricht naar de invloed van magnesium op het menselijk lichaam. Magnesium is belangrijk voor de energieontwikkeling in het lichaam; een tekort heeft onder meer invloed op de spieren, maar wordt volgens het Universitair Medisch Centrum in Groningen ook vaak in verband gebracht met maag-darmklachten en een verhoogd risico op hoge bloeddruk. Ook (nachtelijke) spierkramp, pijnlijke gewrichten, spanning, stress en vermoeidheid kunnen ontstaan door een magnesiumtekort.

Vaak tekort
Een magnesiumtekort komt relatief vaak voor; uit onderzoeken blijkt veelal dat zo'n 75 procent van volwassenen een tekort heeft. Om te bepalen of u ook een tekort hebt, organiseert DA drogisterij Mensink op 28 november de themadag. U kun dan een gratis test laten doen die aangeeft of er sprake is van een magnesiumtekort. De hele dag is er een expert aanwezig die u op dit gebied kan adviseren. Ook voor sporters is dit een goede gelegenheid om advies te krijgen.

Kom langs
U kunt gewoon binnenlopen voor een gratis test of een afspraak maken. U bent welkom vanaf 10.30 uur. DA drogisterij Mensink is gevestigd aan de Industriestraat 64-68 in Hengelo. Bel voor informatie met: 074-291 39 34.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>