Hengelo wordt slimmer met Robin Heuten

Foto:

Ik ben Robin Heuten en geef vanaf 26 november a.s. de cursus Budgetteren bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf in Haaksbergen.

Als geregistreerd financial life planner ben ik opgeleid om jou te motiveren het beste uit je leven te halen. Ik zet de voortdenderende trein van jouw leven even stil. En ik nodig jou uit om te ontdekken hoe jouw ideale leven eruit zou kunnen zien en welke financiële kaders daarvoor nodig zijn. Om de verleiding van geld te weerstaan laat ik je anders kijken naar geld. Door de “psychologie van geld” te kennen ga je andere financiële keuzes maken. Keuzes die passen bij jouw leven. En zo zou het toch moeten zijn? De cursus budgetteren is voor iedereen die minder geld uit wil geven en meer wil overhouden.

Meer weten?
De Volksuniversiteit Hengelo organiseert gedurende het jaar uiteenlopende leuke, leerzame en inspirerende cursussen en workshops voor een brede doelgroep. Kijk voor het volledige aanbod voor de komende tijd en voor meer informatie over kosten en aanmelding op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten