Hartverwarmende actie

HENGELO - Mixed Lions Club Hengelo en de Voedselbank Midden Twente slaan de handen ineen voor een hartverwarmend Sinterklaas-initiatief. Ook dit jaar zijn in Hengelo, Borne en Goor nog altijd 172 kinderen afhankelijk van de Voedselbank.

Daarom is het weer mogelijk om banket- en chocoladeletters te bestellen voor het goede doel via www.mixedlionsletteractie.nl. Online bestellen is mogelijk tot en met 20 november. Dankzij de opbrengst kunnen kinderen (4-12 jaar) van de Voedselbank in Hengelo, Borne en Goor worden verrast met mooie bordspellen en wat lekkers zodat ook zij een leuk sinterklaasfeest hebben. Zo maken we samen vele Twentse gezinnen blij!

Ieder bedrijf of particulier, uit de omgeving Hengelo, kan via Mixed Lions Club Hengelo de ambachtelijke chocolade- of banketletters bestellen om mee te helpen het doel te realiseren. De chocolade- en banketletters worden gemaakt door Banketbakker Gustaf in Hengelo. De kosten voor de ambachtelijke chocoladeletters (melk, wit, puur) zijn € 5,95 tot € 7,50. Een S-banketletter kost € 8,25 en een zakje chocoladeletters is € 7,25. Er zijn geen bezorgkosten bij bestellingen boven de 100 euro (op 1 afleveradres). Uitlevering van bestellingen die gedaan zijn vóór 11 november vindt meestal plaats in de week van 25 november (in Hengelo, eventuele grote bestellingen in Enschede). Bij bestellingen gedaan tot 25 november vindt levering in overleg plaats. U kunt uw bestelling afhalen bij Banketbakker Gustaf aan Wemenstraat 61 in Hengelo. Letters kunnen in overleg tegen meerprijs bezorgd worden.

100% naar goede doel
Het geld dat door de Mixed Lions Clubs wordt ingezameld gaat voor 100% naar het goede doel. Banketbakkerij Gustaf doneert 25% van de omzet op chocolade/banketletters. De kosten van de organisatie dragen de Lions volledig zelf doordat de leden zich inzetten en contributie betalen. Alle producten zijn handgemaakt. De chocoladeletters zijn bovendien gemaakt van verantwoorde Callebaut Finest Belgian Chocolate. U steunt bij aankoop zodoende ook de plaatselijke cacaoboeren in West-Afrika.

Donaties
U kunt ook meehelpen door een donatie over te maken naar: NL93 RABO 0397 5456 06 ten name van Mixed Lions Club Hengelo o.v.v. "ML donatie kinderen Voedselbank 2019". Ieder bedrag is welkom en komt volledig ten goede aan de Voedselbank.

Meer berichten