Alle aapjes genieten bij Monkey Town!

ENSCHEDE - Kinderen willen graag leuk kunnen spelen; lekker de aap uithangen met uitdagende speeltoestellen. En als ouder wilt u graag dat ze dit doen in een veilige, aangename omgeving waar u er goed toezicht op kunt houden. Het nieuwe Monkey Town in Enschede combineert zowel de wensen van ouders als kinderen in een geweldige, overdekte speelvoorziening.

Binnenkort opent Monkey Town de deuren van het ruim 2.400 vierkante meter grote speelparadijs aan het Colosseum 82. Dit biedt veel vermaak voor kinderen in alle leeftijden. Eerder was er ook al kortstondig een vestiging van Monkey Town, ontstaan uit een overname van een slechtlopende zaak. Helaas sloot Monkey Town toen al relatief snel haar deuren. Monkey Town heeft landelijk ruim 42 vestigingen; een terugkeer naar Enschede was dan ook een logische stap. De gloednieuwe vestiging is een welkome aanvulling op het speelaanbod in de regio. De eigenaren van de nieuwe Enschedese vestiging exploiteren ook vijf succesvolle Monkey Town-vestigingen in Delft, Gouda, Bleiswijk, Sliedrecht en Apeldoorn.

Veel te bieden
Monkey Town pakt groots uit voor deze nieuwe vestiging; er komen enkele unieke aspecten waar zowel kinderen als (groot)ouders van zullen genieten. Zo is er een grote peuterzone voor de jongste bezoekers, waar ze veilig kunnen spelen. De oudere kinderen kunnen als ware apen genieten van de uitdagende speeltoestellen in het Funhouse.

Trampoline park
Voor de echte acrobaten is er ook een trampoline park met diverse grotere trampolines. Hier kan men ook de leukste trucs uithalen zoals salto's, dankzij de schuin geplaatste trampolines tegen de wand.

Lasergame
Een bijzondere toevoeging in het speelaanbod is het lasergamen onder het grote speeltoestel. Dit combineert beweging met een stukje spanning en tactiek. Bij elk regulier kaartje is ook een potje lasergame inbegrepen; u betaalt dus niets extra.

Ouders genieten ook
Wat Monkey Town uniek maakt ten opzichte van andere speelgelegenheden is de grote aandacht voor ouders. Naast gratis parkeren hebben ouders ook gratis toegang. Er is veel zitruimte, zodat zij kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken. U geniet ook samen van een heerlijke maaltijd of tussendoortje dankzij de uitgebreide menukaart in het horecagedeelte.

Binnenkort open
Monkey Town zal binnenkort haar deuren openen; een exacte datum is nu nog niet te geven. Voor de grote opening volgt ook nog een operationele testdag, waarbij alle onderdelen van de nieuwe vestiging grondig getest worden. Zo is Monkey Town straks klaar voor de geweldige Grand Opening! En: u kunt hier met uw (klein)kind bij aanwezig zijn.

Gratis kaarten
Monkey Town geeft 50 gratis kaarten weg om bij de Grand Opening aanwezig te zijn op een nader te bepalen datum. Kaarten zijn alléén op deze dag geldig; kunt u niet dan vervalt de prijs. Om kans te maken op kaarten stuurt u een email met uw naam en telefoonnummer naar prijsvraag@dwfmediamakers.nl.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Monkey Town Enschede en een preview op Facebook: @enschedemonkeytown.

Meer berichten