Beste Italiaan van Nederland: Lab26 Aperitivo Club

HENGELO - Elk jaar organiseert het blad Italië Magazine een verkiezing voor restaurant van het jaar. Het magazine is geheel gericht op Italië en ook het heerlijke Italiaanse eten. Het restaurant dat deze verkiezing wint, mag zich dan ook terecht het beste Italiaanse restaurant van Nederland noemen. En dit jaar is dat het Hengelose Lab26 Aperitivo Club geworden.

Lab26 heeft al jaren ervaring in de catering, maar dineren in het restaurant kan pas een jaar. De gerechten van Lab26 worden door Fabio Panissidi bereid met de beste ingrediënten. Deze worden speciaal in Italië bij kleine gespecialiseerde producenten in Italië gehaald en wekelijks komt er nieuwe aanvoer naar Nederland. Het contact met deze producenten en het exporteren ervan naar Nederland heeft Fabio in de zeer vertrouwde handen gelegd van zijn ouders die nog steeds in Italië wonen. Met zo'n hoge kwaliteit aan ingrediënten is het niet zo verwonderlijk dat Lab26 op de eerste plaats is geëindigd in de verkiezing van het Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2019.

Fabio
In de keuken van Lab26 staat Fabio Panissidi. Door het werken met paarden kwam Fabio in veel landen. Uiteindelijk heeft de ruitersport deze Italiaan naar Hengelo gebracht. Het grote gemis vond hij toch wel het gebrek van de Napolitaanse keuken met verse producten, zoals hij die kende van thuis. Het was voor hem dan ook niet meer dan logisch om na de paardensport verder te gaan in de culinaire wereld. Nu kunnen ook de Hengeloërs genieten van deze heerlijke gerechten; van zowel de traditionele gerechten als de nieuwe combinaties en bereidingen die in de keuken van Fabio worden uitgevonden.

Huiselijk
Het restaurant is een plek waar er genoten kan worden van geselecteerde wijnen, huisgemaakte limoncello en de Napolitaanse keuken. Het restaurant is uniek met het concept waarbij interieur, lifestyle en Italian food samen komen. Neem plaats aan de design meubelen en geniet van de huiselijke omgeving. Laat u verrassen en kom genieten bij Lab26 Aperitivo Club aan de Drienerstraat 24-26 in Hengelo. Kijk op www.lab26.nl voor wat Fabio u te bieden heeft op het gebied van catering en dineren.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>