Rommel- en platenmarkt bij Eendracht-Excelsior in Hengelo

HENGELO - De Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior houdt op zaterdag 9 november weer een grote rommel- en platenmarkt.

De Werkgroep '75 van de Hengelose Muziekvereniging Eendracht Excelsior organiseert al jarenlang een paar keer per jaar rommel- en platenmarkten, met grote interesse en enthousiasme van bezoekers en vrijwilligers. De kracht van deze rommelmarkt is dat het binnen is, dus er is geen hinder van eventuele slechte weersomstandigheden. En alles wordt netjes gesorteerd uitgestald. De prijzen die gehanteerd worden zijn alleszins redelijk te noemen.

Vinyl
Vinyl wint de afgelopen jaren weer fors aan populariteit. Waar eerder de iPod en Spotify leken te domineren, is er toch weer een groeiende interesse in de mooie warme klanken van een echte vinyl plaat. De liefhebbers kennen het gevoel van deze unieke sound. Wie op zoek is naar een specifieke plaat of graag rond wil snuffelen, komt zeker aan zijn of haar trekken. Er is namelijk een zeer ruim aanbod van vinyl.

Rommelmarkt
Daarnaast worden op de rommelmarkt uiteraard weer vele andere objecten verkocht. Dit loopt uiteen van speelgoed, kleding, computerbenodigdheden, verlichting, elektronica, huishoudelijke artikelen tot hobby- en kinderboeken.

Kom ook
U bent op zaterdag 9 november van harte welkom van 9.00 tot 12.00 uur in clubgebouw De Speeldoos, aan de Steenbokstraat 217 Hengelo. De toegang is gratis.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>