shutterstock.com
shutterstock.com (Foto: shutterstock.com)

Uniek evenement voor unieke ondernemers

ENSCHEDE - Bijna is het zover, hét ondernemersevenement in de Grolsch Veste. Op 5 november zijn bezoekers van harte welkom.

Al ruim tien jaar organiseert De Netwerkvloer het ondernemersevenement. Elke ondernemer en elk bedrijf is uniek en dat kunnen ze tijdens het ondernemersevenement van 5 november laten zien aan zakelijke relaties en aan potentiële klanten.

Effectief
De ondernemersevenementen die georganiseerd worden door De Netwerkvloer zijn zeer effectief. Het is een totaal en 'all inclusive' concept. Vooraf kunnen de social media campagnes van De Netwerkvloer u ondersteunen bij het uitnodigen van zakenrelaties voor het evenement. Tijdens het evenement is er voor de deelnemers begeleiding en advisering aanwezig. Gastvrouwen kunnen u als ondernemer in contact brengen met gewenste opdrachtgevers en er worden business matches gemaakt. Dit alles zorgt er mede voor dat u zich volledig kunt richten op presentatie en acquisitie van de onderneming.
Verder biedt De Netwerkvloer inspirerende sprekers en plenaire kennissessies. En u heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan de landelijke community en een effectief zakenplatform voor ondernemers. Afgelopen jaren hebben vele bedrijven zich al verbonden aan het concept van De Netwerkvloer.

Meer informatie
In de Grolsch Veste is het ondernemersevenement op 5 november. Bezoekers zijn hier van harte welkom tussen 13.30 en 17.00 uur. Daarna volgen nog evenementen op 14 januari 2020 in Hotel van der Valk in Zwolle en 7 april in Van der Valk hotel in Apeldoorn. In september volgend jaar kunt u ook terecht in het nieuwe van der Valk Hotel in Deventer en in november in de Johann Cruijff ArenA. De precieze data hiervoor zijn nog niet bekend. Voor algemene informatie gaat u naar www.denetwerkvloer.nl/informatie en voor deelname naar www.denetwerkvloer.nl/deelnemen.

Meer berichten
 
Auto zoeker