Laatste wens Wensboom vervuld

HENGELO/BOEKELO - Afgelopen weekend werd de laatste wens voor 2019 van de Wensboom Hengelo ingevuld. Dit keer werd een 14-jarig ernstig ziek meisje verrast. Zij is een echte paardenliefhebber, en waar kan je dan beter naar toe gaan dan naar de Military Boekelo? Ze kreeg ook bioscoopbonnen aangeboden door Movie Unlimited Hengelo, zodat ze naar de film 'Whitestar' van Britt Dekker kan.

Als je als organisatie van de Wensboom de volgende wens onder ogen krijgt dan moet je wel even slikken: 'Mijn wens is dat mijn zus weer beter wordt en wij samen kunnen genieten van een voorstelling met paarden'. Hoe lief dat een meisje van 10 jaar een wens in stuurt voor haar ernstig zieke zus.

Military
Een wens met paarden met de Military om de hoek, dat was voor de organisatie van de wensboom meteen een duidelijke match. De organisatie van de Military Boekelo stelde gelijk vip-kaarten beschikbaar voor het springconcours op zondag. Lekker een plek dicht bij de paarden en ondertussen samen met haar vader, moeder en broertje en zusje genieten van een hapje en een drankje. Zelfs haar hulphond ging mee naar de Military. Reactie van de familie: 'Ze heeft genoten (wij allemaal). De rondleiding bij de stallen en het trainingsveld waren super. Op de foto met een bekende ruiter en een mooie foto samen met een toppaard van een Italiaanse ruiter en stalplaat ontvangen. Een moment van geen zorgen, maar wel genieten! Dank jullie wel dat je dit hebt mogelijk gemaakt'.

Wensboom Hengelo
De Wensboom Hengelo is voor Hengeloërs die een wens willen doen voor iemand anders, een instelling, een groep of voor zichzelf. De organisatie heeft maar één voorwaarde: er worden geen materiele wensen vervuld (dus geen goederen of producten). Ook in 2020 zullen er weer wensen worden ingevuld. Binnenkort wordt er meer bekend over het inleveren van wensen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>