Hengelo wordt slimmer met: Anne Lodewijkx

Mijn naam is Anne Lodewijkx en ik geef in november zowel een workshop als een 4-delige cursus met als onderwerp 'Verder komen door los te laten'. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk.

In mijn eigen praktijk voor organising (opruim-coaching) en persoonlijke begeleiding speelt loslaten, of eerder het niet kunnen loslaten, een grote rol. En natuurlijk gaat het om meer dan alleen spullen. Ook om verloren of zieke dierbaren, beperkende overtuigingen, stress, piekergedachten of een leefsituatie die sterk in verandering is. Het is mijn passie om mensen te helpen om in beweging te komen, zodanig dat ze door los te laten, ruimte maken voor zichzelf. Met een groter bewustzijn van je eigen manieren van niet-loslaten, krijg je meer grip op en balans in je leven. Zodanig dat je meer kunt genieten. En wie wil dat nu niet? Hierin noem ik mijzelf grappend ervaringsdeskundige: met voorbeelden uit mijn eigen leven kan ik goed illustreren wat wél en wat niet ondersteunend werkt.

Mijn werkstijl is heel intuïtief en bevat onder andere NLP-invloeden, energetisch werk, visualisaties en lichaamswerk. Allerlei werkvormen die kunnen bijdragen aan het loslaten van al wat niet meer dient, heb ik onderzocht, ondergaan en draag ik graag over. Half juli dit jaar rond ik mijn healing opleiding af en het is mijn wens om naast intuïtieve coaching en organising, healing te integreren in mijn praktijk. Want loslaten en healing zijn nauw met elkaar verbonden. Wat wil hetgeen dat jij niet los kunt laten jou vertellen? Dat is nagenoeg altijd iets wat in jou gezien, gevoeld én geheeld wil worden.

Anne Lodewijkx
www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>