Loop fijn met Velthuis Schoenen

HENGELO - Sinds Hennie Velthuis in 1936 zijn deuren opende is Velthuis Schoenen een begrip in de regio. Vorig jaar september heeft Velthuis een tweede winkel aan de Wementraat geopend.

Recht tegenover de bekende winkel op huisnummer 57. Deze winkel is nu precies één jaar open en is boven verwachting succesvol. Veel mensen hebben reeds de winkel ontdekt en waarderen de service en klantvriendelijkheid. Hier krijg je nog ouderwetse aandacht van mensen die verstand hebben van schoenen en voeten. Doordat de comfortschoenen nu in een aparte winkel gepresenteerd worden is er meer ruimte en is de collectie flink uitgebreid. Er is heel veel keuze van merken zoals Durea, Solidus, Hassia, Hartjes en Waldläufer. In alle breedtematen van smal tot breed en 95% van de collectie is geschikt voor gebruik van eigen zooltjes. Ook is er een ruime exclusieve presentatie voor het bijzondere schoenenmerk Joya, dé zachtste schoen ter wereld! Deze schoenen zijn heel erg geschikt voor mensen die last hebben van hielspoor, gewrichten en de rug.

Voetzorg
In deze winkel bevindt zich tevens een behandelruimte van Wouda Podotherapie en Orthopedie Wouda. Door kennis te bundelen kan het best mogelijke advies gegeven worden. Tegenwoordig zijn comfortschoenen dé trend. Iedereen wil toch lekker lopen zonder dat de schoenen knellen? Gelukkig zijn de meeste comfortschoenen vandaag de dag hip, dus ook leuk voor het oog. Het doel van Velthuis is dat iedereen fijn loopt! Je voelt je zelfverzekerder en fitter. Daarvoor staat Velthuis Schoenen nu al meer dan 80 jaar!

Kom langs
Velthuis Schoenen is gevestigd aan de Wemenstraat 57 in Hengelo. Kijk ook op: www.velthuisschoenen.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>