Heracles Almelo zaterdag thuis in actie tegen FC Emmen

ALMELO - Op Erve Asito speelt Heracles Almelo komende zaterdag de wedstrijd tegen FC Emmen. De wedstrijd tegen de Emmenaren begint om 18.30 uur. De ploeg van trainer Frank Wormuth kan zich revancheren van de 2-0 nederlaag tegen AZ, afgelopen weekend.

Gekeken naar het afgelopen seizoen heeft Heracles Almelo tegen FC Emmen, dat afgelopen speelronde ADO Den Haag met 3-0 versloeg, een positieve balans. In eigen huis waren de Almeloërs met 2-1 te sterk. Op bezoek in Emmen moest Heracles Almelo genoegen nemen met een punt. Op de ranglijst van de huidige Eredivisiejaargang is het verschil tussen beide clubs vijf punten. Heracles Almelo heeft na acht gespeelde wedstrijden elf punten en bezet daarmee de tiende plaats. Vier plekken lager staat FC Emmen, dat zeven punten heeft.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar in de vrije verkoop en zijn er al vanaf €16,-. Voor kinderen, jeugd en zestigplussers gelden nog lagere tarieven. Kaarten zijn tot aan de aftrap verkrijgbaar op heracles.nl/tickets en in de FanServiceShop.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>