Succes op Open Warschau voor Judo Promotion Twente

HENGELO - Vorige week donderdagnacht ging de wekker vroeg bij Martin Evenberg, Jochem van Dijk, Linde Hanstede, Luca Dikken en Robert en Ruben Wilbrink. Om 4.00 uur is het vertrek gepland om de files voor te zijn en op tijd voor de weging.

Zaterdag is de aftrap aan Luca Dikken en Ruben Wilbrink. De overstap van Luca naar de -60 kg. valt zwaar en Luca wordt zijn eerste partij overgenomen de Tsjech Alexandr Scholzig. Alexandr haalt de finale niet, zodat Luca geen herkansing krijgt. Ruben Wilbrink verliest zijn 1e partij van de Bulgaar Norka Uladzislau met een armklem. Hij krijgt wel een herkansing en wint van de Pool Bartlomiej Sobczyk, om daarna het onderspit te delven tegen de Turk Selahattin Celik. Zondag is de beurt aan Jochem van Dijk en Linde Hanstede. Jochem judoot een wereldpartij tegen Hubert, maakt echter 2 pakkingsfouten die worden afgestraft met een waza-ari en de partij is voorbij. Ook voor Jochem geen herkansing.

Linde Hanstede
Als laatste is Linde Hanstede. Linde verliest haar eerste partij van de Tsjech Anna Kubova. In de herkansing komt Linde op stoom en wint achtereenvolgens voortijdig van de Poolse Oliwia Szafranska, de Litouwse Gabija Revinskaite en de Bulgaarse Viyaleta Miliankevitch. Hierna wordt de opmars gestuit door de Slowaakse Lenka Tomankova. De hiermee behaalde 7e plaats is een schitterend resultaat voor de 1ejaars -16 jaar.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>