Filmen en fotograferen met smartphone

BORNE - De beste camera is de camera die je bij je hebt, en dat is vaak de smartphone! Maar weten we ook hoe we dat beter kunnen doen? Welke instellingen en apps hier het beste voor zijn? Geïnteresseerd in het maken van betere foto's en films met de smartphone? Bij de Videoclub Borne start hiervoor de cursus 'Filmen en fotograferen met de Smartphone'!

De cursus zal allereerst ingaan op het algemene gebruik van de smartphone: je leert omgaan met de vele instelmogelijkheden, je laat hem voor je werken zoals jij dat wilt en je leert functies die je nog niet eerder ontdekt had. Daarnaast gaat de cursus in op de verschillende standaard en niet-standaard aanwezige apps om foto's en video's te maken of te bewerken. Tot slot op de mogelijkheden om foto's en video's te uploaden naar het internet of naar de eigen computer. De cursus richt zicht nu op zowel de iPhone als de Android systemen. Op verzoek kan mogelijk ook ingegaan worden op de Windows Phone.

Opzet
De cursus wordt gegeven door (wizzkid Smartphones) Anja Jansen en bestaat uit 5 lessen op de donderdagavond, van 20.00-22.00 uur en start op 26 september (overige data: 10 oktober, 7/21 november en 16 januari (2020)). De locatie is De Fontein, Twijnerstraat 6 in Borne (achter de Baptistenkerk). De prijs bedraagt 57,50 euro per cursus (5 avonden). Deze prijs is opgebouwd uit €20 specifiek voor de cursusavonden (inclusief consumpties en hands-out) en €37,50 voor het half-seizoens VCB lidmaatschap. Behalve de cursusavonden, kun je daarvoor ook nog de wekelijkse club- en praktijkavonden bezoeken (zie onze website www.videoclubborne.nl voor onze activiteiten). Voor meer informatie en/of opgave, mail naar lau@hopmans.demon.nl (of bel tel. nr. 06-41578278).

VCB
De Videoclub Borne (VCB) is een vereniging van amateur filmers uit midden Twente. Onze club bestaat sinds mei 2001 en heeft momenteel zo'n 60 leden uit Borne, Hengelo, Almelo en Hof van Twente. Onze activiteiten bestaan uit clubavonden (met vooral veel interessante gastsprekers en films), diverse cursussen en praktijkavonden.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>