Inspiratie opdoen tijdens Bruidsbeurs in Markelo

MARKELO - In Nederland vinden er gemiddeld 200 huwelijken per dag plaats. De weg ernaar toe gaat echter vaak met stress gepaard. Hartstikke zonde, vindt Nicolette van 2impressu: "Onder bruidsparen is er behoefte naar informatie omtrent het regelen van de huwelijksdag." Om die reden organiseert zij - samen collega Anja - op zondag 13 oktober een bruidsbeurs. Het evenement vindt plaats in grand café De Kroon aan de Taets van Amerongenstraat in Markelo.

Het is geen geheim: veel bruidsparen ervaren tijdens het plannen van hun trouwerij stress. Veel stress. Bij het organiseren komt er dan ook veel ontzettend informatie op je af. Zoveel dat koppels het overzicht dreigen kwijt te raken. Dat terwijl het organiseren van een huwelijk juist een leuke ervaring zou moeten zijn. Als het goed is maak je dit als koppel namelijk maar één keer mee. Met de Bruidsbeurs hopen Nicolette en Anja van 2impressu toekomstige paren te voorzien van de nodige informatie én inspiratie.

Alles onder één dak
Vandaag de dag is er van alles mogelijk. Zeker wanneer het om trouwen gaat. Stellen kunnen tijdens de Bruidsbeurs daarom in alle rust inspiratie opdoen. "We werken samen met verschillende, enthousiaste ondernemers," vertelt Nicolette. Zo heeft elke deelnemer zijn of haar eigen vakgebied. Bruidsmode - hetgeen waar 2impressu bekend om staat - voert ook niet de boventoon. Het aanbod van de Bruidsbeurs is namelijk veel breder. Je vindt er echt van alles: van kappers tot bloemisten en van juweliers tot fotografie en (live) muziek.

Verschillende modeshows
Eén van de belangrijkste onderdelen van een trouwerij is het uiterlijk. Niet alleen voor de bruid, maar ook voor iedereen om haar heen. De bruidegom. De bruidsmoeder. De kinderen. Daarom staan er tijdens de Bruidsbeurs meerdere modeshows gepland. "Hier stellen wij niet alleen mode voor het bruidspaar centraal, maar ook die van de bruidsmoeders en -meisjes." Van prachtige bruids- en gelegenheidsjurken tot de mooiste herenkostuums: je ziet ze stuk voor stuk op de Bruidsbeurs. De tijden worden nog bekend gemaakt. Houd hiervoor de Facebook-pagina van 2impressu in de gaten!

Gratis goodiebag
Bezoekers van de Bruidsbeurs kunnen zich via de website van 2impressu aanmelden. Bij binnenkomst krijgen ze een gratis goodiebag. De beurs is open van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>