Boerderijverlichting Markelo

MARKELO - Van donderdag 17 oktober tot en met zondag 27 oktober 2019 is iedereen van harte welkom om de vernieuwde Boerderijverlichting in Markelo te bekijken. De organisatie heeft er alles aan gedaan om vernieuwingen aan te brengen tijdens deze tocht langs verlichte panden. Zo zijn er kunstobjecten met licht te zien over het water en langs de weg. Natuurlijk is er ook de creativiteit in de buurten, die ieder jaar een speciaal tintje geven aan dit evenement.

De verlichtingsroute kan met de (brom)fiets, auto of met de personenbusjes gereden worden. De start is aan de Roosdomsweg 32 vanaf 19.00 uur. De routebeschrijvingen zijn te koop bij de start en bij het Infocentrum Markelo. De kosten bedragen € 5,- per auto/fiets en € 7,50 per personenbusje. Als u in de bus een gids wenst, is dit mogelijk. U kunt dit melden bij de organisatie. De tocht, met een lengte van ongeveer 40 kilometer, geeft een prachtig beeld van het buitengebied in Markelo. In de routebeschrijving is een puzzel opgenomen, waarvoor onderweg de aanwijzingen te vinden zijn. Onder de juiste oplossingen worden een aantal prijzen verloot.

Samen
Mede door de saamhorigheid in de buurten en de medewerking van de aanwonenden is de Boerderijverlichting in Markelo al sinds 1963 een succes. Kortom, zeer de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Ga voor meer informatie en een sfeerimpressie naar www.boerderijverlichting.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>