Hengelo wordt slimmer met: Edith Westendorp

Ik ben Edith Westendorp en ik geef het komende seizoen verschillende kookworkshops bij de Volksuniversiteit. Naast docente bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf. Mensen kennis laten maken met pure smaken is mijn passie. Samen combineren, proeven, proberen… Simpele ingrediënten uit laten groeien tot iets speciaals. Niet ingewikkeld, maar wel anders.

Koken is gezelligheid, en dat wil ik jou laten zien tijdens mijn workshops. Ik start dit seizoen met de cursus 'Koken met kerels', want wat is er nu leuker dan met een stel mannen onder elkaar de keuken in te gaan en vervolgens gezellig alles op te eten?! Tijdens deze cursus doe je veel ideeën op en krijg je recepten mee waar je thuis nog vaak van zult genieten. Vier gezellige avonden als mannen onder elkaar, waarbij ik dan de uitzondering ben!

Op 15 oktober: Hartige baksels voor de herfst, van brood en quiche tot lekkere snacks. Op 29 oktober: Koken zonder pakjes en zakjes, avondmaaltijden bereiden zonder kant-en-klare sausen/mixen. Op 5 november: Lekkers bakken voor Sinterklaas, met als doel een 'heerlijk avondje' met zelfgemaakt lekkers! Op 26 november: Hapjes voor de feestdagen want met de feestdagen in het vooruitzicht zijn nieuwe recepten altijd meer dan welkom! Op 3 december: Soepen en ovenschotels met verse producten van het seizoen en handige tips om ze vooraf klaar te maken. Kijk ook op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl voor het volledige cursusaanbod.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>