Gouden combinatie

ALMELO - Klachten verminderen, werken aan een specifiek doel of gewoon het optimale uit je gezondheid halen? Diëtistenpraktijk Vitalise en The Box fysiotherapie behandelen mensen met resultaat.

The Box fysiotherapie en Diëtistenpraktijk Vitalise werken sinds een half jaar samen aan de Henri Dunantstraat, waar zij op een geheel eigen wijze behandelen. Met de specifieke expertise van beiden helpen zij zowel de conditie en fitheid te verbeteren als het aanleren van een gezondere leefstijl.

Effectief
Niet alleen uit de wetenschap blijkt het, maar ook uit de enthousiaste reacties van onze cliënten blijkt hoe effectief een goede samenwerking tussen de fysiotherapeut en de diëtiste kan zijn" zegt Elise Slootman, eigenaresse van diëtistenpraktijk Vitalise. "Dat beweging en voeding samengaan lijkt heel logisch, toch is deze intensieve manier van samenwerken tussen diëtist en fysiotherapeut een uniek concept in Almelo".

Gespecialiseerd
Binnen het unieke concept wordt er gebruikt gemaakt van gespecialiseerde apparatuur om de lichaamssamenstelling vast te stellen. Op deze manier kan een behandelplan vanuit zowel de fysiotherapeut als de diëtist nog beter op maat worden gemaakt.

Tevreden cliënten
"De combinatie van een goede samenwerking, de setting waarin ook functionele trainingen worden gegeven en de volledig op maat gemaakte behandelingen maken dat wij heel veel bereiken met onze cliënten" zegt de fysiotherapeut van The Box fysiotherapie enthousiast. "Zo helpen wij iedereen in Almelo graag een stapje gezonder door het leven".

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden? Ga voor meer informatie naar www.theboxfysiotherapie.nl, www.dietistenpraktijkvitalise.nl of bel 0546 870 141.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>