Workshop 'Paspoort tot Succes' in Hengelo

HENGELO – Op donderdag 12 september kunnen werkzoekenden uit Twente deelnemen aan de workshop 'Paspoort tot Succes' van gastspreker Geert Teunissen, directeur en inspirator van de NCD Academy.

In deze workshop leren deelnemers om zichzelf op een andere manier te presenteren en hun kansen te vergroten om een diepe indruk te maken bij een potentiële werkgever. Deze workshop van DeBroekriem wordt georganiseerd door Kim von Boltog en vindt plaats in de bibliotheek van Hengelo. Tijdens deze workshop leren deelnemers op een geheel eigen wijze stil te staan bij kansen, mogelijkheden en de eigen kracht.

Brede insteek
Onderwerpen die naar voren komen zijn: creatief denken, het verleggen van grenzen, netwerken, talent en 'het onderscheidende vermogen'. Geert laat de deelnemers verschillende vormen van netwerken zien, maar vooral welk effect het heeft als je op een afwijkende manier contacten legt om ergens 'binnen' te komen. Minstens zo belangrijk als het contact leggen zijn de vervolgstappen die je onderneemt als je eenmaal bij een werkgever 'aan tafel' zit. Deze workshop is een verfrissende en interactieve performance vol verrassingen met een rendement die de deelnemers direct kunnen toepassen tijdens hun zoektocht naar een nieuwe baan.

Locatie en aanmelden
De workshop 'Paspoort tot Succes' vindt plaats op donderdag 12 september van 13.00 tot 16.30 uur in de bibliotheek van Hengelo. Er is plek voor maximaal 15 personen, dus snel aanmelden is raadzaam. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via www.debroekriem.nl/event/paspoort-tot-succes-12/

DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers. Deze insteek bleek de afgelopen jaren al zeer succesvol om een groot aantal Twentse werkzoekenden te inspireren en uiteindelijk te helpen bij het vinden van een leuke, passende baan.

Meer berichten
 
Auto zoeker