Mooie donatie voor KWF dankzij Jan Wiemerink

GOOR - Op 5 juli was de 72-ste verjaardag van Jan Wiemerink, die nog elke dag bezig is in de groentezaak van zoon Gert Jan aan de Grotestraat in Goor. Jan hoefde geen geschenken voor zijn verjaardag, maar had wel een bijzonder verzoek: hij vroeg gasten om in plaats daarvan een donatie te doen aan KWF Kankerbestrijding.

Enkele jaren geleden heeft Jan zijn vrouw Gerda binnen acht weken aan alvleesklierkanker verloren en ook zijn zus is aan kanker overleden. Begin dit jaar is bij Jan zelf kanker ontdekt, maar dat is na een aantal chemobehandelingen nu onder controle. Al met al reden genoeg om voor zijn verjaardag een donatie te vragen voor KWF Kankerbestrijding.

Mooie opbrengst
Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want dit resulteerde in een geweldige opbrengst van € 917, die hij onlangs overhandigde aan de plaatselijke afdeling van het KWF. Dit is overigens niet het enige dat Wiemerink De echte Groenteman voor KWF Kankerbestrijding doet. Sinds begin 2016 mogen geen gratis plastic tasjes meer worden verstrekt aan klanten om hun boodschappen in te doen. Bij Wiemerink worden klanten, die hun boodschappen in een plastic tasje meenemen, gevraagd om een bijdrage aan KWF Kankerbestrijding te doen in het busje dat op de toonbank staat. Dit heeft de afgelopen drie jaar al ruim € 1.100 opgeleverd.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>