Heracles Voetjebal keert terug

ALMELO - Voetjebal is weer terug bij Heracles Almelo. Kinderen van 2 tot 5 jaar leren bij dit concept spelenderwijs omgaan met een bal. Dat doen ze niet alleen, maar samen met een van hun ouders. Zo leveren de ouders een mooie bijdrage aan de spelvreugde van hun kind.

Met een nieuwe initiatiefnemer, maar hetzelfde concept kunnen de Voetjeballers in Almelo hun hart weer ophalen. Met Voetjebal leren kinderen door middel van spel de eerste technieken van voetballen zoals trappen, passen en draaien. Daarnaast leert men ook spelenderwijs dingen als kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen. Ballonnen, ballen en nog veel meer attributen worden ingezet.

Start
15 september start de eerste module van Heracles Almelo Voetjebal. Een module bestaat uit 10 lessen van 45 minuten. Aanmelden kan via heracles.nl/voetjebal.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>