Lus van Beckum

BECKUM - De herleving van de Lus van Beckum in een 'nieuw jasje' was vorig jaar een doorslaand succes, en wordt daarom dit jaar opnieuw georganiseerd op 14 september. Daarbij wordt natuurlijk niet alleen naar het hardlopen zelf gekeken, maar ook naar alles daaromheen.

Met de succesvolle nieuwe editie van het hardloopevenement uit de jaren 70 en 80 is er weer van alles te beleven. Er is weer een kraam voor snacks en drankjes en het is natuurlijk vooral een hele gezellige dag voor het hele gezin met muziek en vermaak voor de kinderen. Er is ook een aparte kidsrun in de planning opgenomen voor kinderen tot 12 jaar. Nieuw dit jaar is de bedrijvenrun, zodat ook onder collega's een sportieve dag gevierd kan worden. Bij de vorige editie deden zo'n 200 mensen mee en er wordt hard aan de voorbereidingen gewerkt om dit jaar nog geslaagder te laten zijn met onder andere verbeterde tijdsregistratie.

Programma
Voor de allerjongsten is er de kidsrun. Voor de kinderen t/m 7 jaar wordt er gelopen over 750 meter, en tot 12 jaar is 1,5 kilometer uitgeschreven. De deelname aan de kidsrun is gratis. Voor de volwassenen kan er gerend worden op de 5, 10 of 15 kilometer. De bedrijvenrun is nieuw dit jaar, waarmee teams van minimaal drie en maximaal vijf personen ook mee kunnen doen. De bedrijven run wordt gelopen over een afstand van 5 kilometer. De start van de Lus van Beckum is weer bij het Proggiehoes aan de Beckumerschoolweg 38 en de aanvang is om 17.00 uur gepland. Omkleden voor het evenement kan bij de kleedkamers van TVO aan de Beckumerkerkweg 27. Meer informatie over de Lus van Beckum is te vinden op www.lusvanbeckum.nl. Inschrijven kan tot 1 september.

Meer berichten
 
Auto zoeker