Doggy Plons

MARKELO - Voor de twaalfde keer alweer wordt op zondag 8 september in zwembad De Vijf Heuvels in Markelo de inmiddels bekende Doggy Plons georganiseerd.

Het evenement, dat van 10.00 tot 13.00 uur wordt gehouden, laat hond en baas samen een heerlijke dag ervaren. De activiteit die echt thuishoort op de agenda van De Vijf Heuvels wordt samen met Welkoop Markelo georganiseerd. Na de successen van voorgaande jaren is het ook dit jaar niet van de agenda weg te denken.

Frisse duik
Een frisse duik nemen met je trouwe viervoeter of kijken naar de demonstratie van de hondenschool. Natuurlijk mag je ook zelf proberen met je hond het circuit te lopen. Er is van alles te doen. Er zijn diverse stands om bij te kijken voor informatie of advies. Ook zal er een dierenarts aanwezig zijn om te kijken hoe het met je hond gaat en of alles nog in orde is. Natuurlijk zal er ook een fotograaf aanwezig zijn om alles mooi vast te leggen.

Voor het hele gezin
Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Lekker spelen op de speeltoestellen bijvoorbeeld, of op de veldjes een spel doen. Natuurlijk kun je ook bij de kiosk terecht voor een lekkere snack of een drankje. Aan het eind van de dag kun je een goedgevulde goody bag mee naar huis nemen vol informatie en lekkere dingen. Voor €4,00 per hond kun je zo een mooie dag beleven. Zoals ieder jaar gaat de opbrengst grotendeels naar het goede doel, dit jaar is voor de Dierenambulance Hof van Twente gekozen.

Contactgegevens
Voor meer informatie of nieuws over het zwembad kunt u terecht op www.zwembaddevijfheuvels.nl, Facebook.com/sportfondsenHvT of bel 0547-361794.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>